За нас

Индустриални Батерии ЕООД е основана през 1996 година в град Търговище. Компанията е специализирана в производство и търговия на широка гама от оловно-кисели тягови, стационарни, стартерни и специални акумулаторизарядни устройства, допълнително оборудване и консумативи. Като допълнителни услуги, компанията предлага финансиране, транспорт, монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване, обратно изкупуване на излезли от употреба батерии, обучение и консултации и др.

История:

През 1996 г. се основава компания Индустриални Батерии ЕООД в град Търговище с основен предмет на дейност търговия на тягови акумулаторни батерии.

През 2005 г. откриване на лицензиран сервиз за тягови и стационарни батерии.

През 2009 г. стартиране на собствено производство на тягови батерии с търговска марка PERPETUUM. През същата година, компанията  внедрява  система за управление на качеството EN ISO 9001:2008 и система за управление на околната среда ISO 14001.

През 2010 г. е издадено и разрешително от МОСВ за извършване на дейности по събиране и транспортиране на оловно-кисели акумулатори.

През 2011 г. откриване на официално представителство на Индустриални Батерии ЕООД в гр.Букурещ, Румъния.

През 2015 г. Индустриални Батерии ЕООД става  официален партньор и дистрибутор на TAB, Словения за България и Румъния.

Ние имаме опита и познанията, затова вече повече от 20 години компанията си заслужи репутацията на надежден и предпочитан партньор, предлагащ високо качество продукти и услуги на своите клиенти.

Екипът ни от специалисти гарантира бързи решения на конкретни запитвания и професионална поддръжка на всички продукти от нашето портфолио.

Горди сме с широката гама продукти, повече от 30 000 типа акумулатори и зарядни устройства, които предлагаме. Основната цел на нашата компания да предлагаме високо качествени продукти на световно ниво в съответствие със световните стандарти е напълно реална и постижима.

Година след година с постоянство влагаме усилия за изграждането на надеждни и качествени продукти и услуги, които да удовлетворят изискванията на нашите клиенти и да улеснят работата им.  Качеството, е на което отдаваме най-висок приоритет  при разработването и усъвършенстването на всички продукти и услуги, които днес са неразделна част от нашите бизнес дейности.

 

С НАС ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ПРЕЦИЗНОСТ!
 

СЕРТИФИКАТИ

          

 

ОТЛИЧИЯ

"Най-добра българска фирма на годината" за 2015